Telenors Alla Abonnemang för Mobilt Bredband

Telenor har på några år seglat upp som en av de större operatörerna i Sverige. Operatören, som har sina rötter i vårt glada grannland i väster, är idag enligt egen utsago världens sjunde största mobiloperatör med 168 miljoner abonnenter. Det är ganska många. I den stora Telenorfamiljen i Sverige ingår även Bredbandsbolaget och Glocalnet som man också delar 3G nät med.

De flesta operatörer erbjuder flera olika abonnemang. Telenor satsar i huvudsak på ett abonnemang, som man erbjuder med tre olika bindningstider. Det som även skiljer Telenor från alla de andra operatörerna är att de ännu inte har några trafikbegränsning i deras abonnemang. Alla andra operatörer har begränsningar för hur mycket man får ladda hem varje månad. Telenor har ingen sådan begränsning och har därför blivit ett populärt val för många som använder sitt mobila bredband flitigt.

Telenor erbjuder även mobilt bredband i paket med en bärbar dator samt paket med tvillingkort som gör att man kan surfa två personer på samma abonnemang.

  • Telenor är en stor och välkänd operatör.
  • Ingen trafikbegränsning i abonnemangen.
  • 70 butiker på olika platser i landet.
Aktuellt Erbjudande

Topp 10 Abonnemang med Telenor

Klicka för att sorteraTrafikmängdHastighetBindningstidAnslutningsavgiftMånadskostnad
Mobilt bredband FastPris Sony Ericsson MD400 Ingen bindningstid
9999
GB
6.0
Mbit/s
0
mån
995
SEK
199
SEK
Mobilt bredband FastPris Sony Ericsson MD400 12 Månaders bindningstid
9999
GB
6.0
Mbit/s
12
mån
199
SEK
199
SEK
Mobilt bredband FastPris Sony Ericsson MD400 18 Månaders bindningstid
9999
GB
6.0
Mbit/s
18
mån
0
SEK
199
SEK
Mobilt bredband FastPris Samsung NC10 dator 24 Månaders bindningstid
9999
GB
6.0
Mbit/s
24
mån
0
SEK
349
SEK
Mobilt bredband FastPris HP 550 dator 24 Månaders bindningstid
9999
GB
6.0
Mbit/s
24
mån
0
SEK
349
SEK

Förklaring

Trafik
Trafik är den mängd data du kan ladda ner varje månad. När du överskrider den här gränsen kan du antingen behöva betala extra för den ytterligare data du laddar ner alternativt stryps din hastighet. Detta beror på vilken operatör du väljer. Kontrollera operatörens egen sida och avtal för att se villkoren.

Hastighet
Hastigheten anger den teoretiska övre gränsen för hur snabbt du kan ladda ner data från Internet. Den faktiska hastigheten beror på många olika faktorer och kan variera stort.

Bindningstid
Abonnemangets bindningstid i månader.

Kostnad minst
Anger den minsta kostnaden för abonnemanget under bindningstiden. I detta ingår månadsavgiften, ev. anslutningskostnad, kostnad för modem m.m. Ev. fakturakostnader ingår inte.

Kostnad 1a året
Minsta kostnaden under de första 12 månaderna. Månadsavgift i 12 månader, ev. anslutningskostnad, kostnad för modem m.m. ingår i detta. Ev. fakturakostnader ingår inte.

Anslutningskost.
Anslutningskostnaden inkluderar en operatörens anslutningsavgift samt andra ev. initiala kostnader, så som kostnader för modem osv. Ev. fakturakostnader ingår inte.

Månadskostnad
Månadskostnaden är den fasta kostnaden för abonnemanget per månad. Ev. fakturakostnader ingår inte.